Bernadet Pouw, persoonlijk verhaal

Aangenaam!

Mijn naam is Bernadet Pouw-Groen en ik ben al weer heel wat jaren gelukkig getrouwd met Nico. Ik ben inmiddels 60 ‘herfsten jong’ en trotse moeder van een volwassen dochter en zoon.

Ik heb Herbalife leren kennen doordat Nico en onze dochter het gingen eten als vervanging van het ontbijt. Onze dochter is behoorlijk afgevallen en voelt zich fitter, maar vooral het resultaat van Nico heeft me zeer geraakt. Door een ernstig motorongeluk kwakkelde hij zolang ik me kan herinneren met zijn gezondheid. Hij had veel vermoeidheid en concentratieproblemen. Heel vervelend voor Nico, maar het had ook een grote impact op mijn leven.

Mijn verbazing was groot toen Nico op vakantie ineens aangaf dat hij een flinke fietstocht wilde maken. Nu gebeurde dat wel vaker, maar meestal kwam het er dan niet van. Dit keer hebben we daadwerkelijk een heel stuk gefietst en leek Nico wel onvermoeibaar. Wat een mooi moment, ik zal het nooit vergeten.

Nadat ik eerst behoorlijk sceptisch was ben ik vervolgens zelf ook met het ontbijt gestart en daar heb ik nooit spijt van gehad! Ik voel me fitter, zit lekkerder in mijn vel, mijn eczeem is verdwenen en mijn figuur is er op vooruitgegaan.

Ik besloot om andere mensen te gaan begeleiden met de voeding en de huidverzorging omdat mijn werk bij Rijkswaterstaat mij geen voldoening meer gaf. Als projectmedewerker was ik jarenlang onderdeel van een team en ik genoot enorm van het samenwerken. Maar na een aantal reorganisaties raakte de ‘ziel’ eruit en ik voelde me steeds minder thuis. Ik ben trots op mezelf dat ik die stap heb durven zetten.

En nu..? Inmiddels werk ik al weer zo’n twee jaar als welzijnscoach. Ik geniet iedere dag met volle teugen van het begeleiden van mensen! Mijn werk is heel divers: iedere klant is uniek en heeft een persoonlijke welzijns- of gezondheidswens.

Het grootste verschil is dat ik weer passie voel! Het is heerlijk om één op één met allerlei bijzondere mensen te mogen werken. Ik werk vanuit mijn hart en benader welzijn vanuit een holistisch perspectief.

Gezondheid is meer dan voeding alleen! Het gaat ook om een balans tussen werk en privé, het aangeven van grenzen, voldoende tijd nemen voor jezelf, jezelf iets gunnen en naar je lichaam luisteren. Ik coach mensen in hun verwachtingen en vorderingen. Het is belangrijk om het gewenste resultaat helder te krijgen en vaak blijkt dat dit veel breder is dan alleen maar “een paar kilo afslanken”.

Naast voeding werk ik ook met heel veel plezier met de huidverzorgingsproducten van Herbalife. De producten zijn fantastisch. Ikzelf ben daarvan het visitekaartje. Grootste kracht is dat je leert hoe je je huid iedere dag kunt reinigen, voeden en koesteren. De schoonheidsspecialiste is een heerlijke verwennerij die je jezelf zo nu en dan kunt gunnen. Maar de juiste dagelijkse verzorging maakt het echte verschil, en daarmee geef je jezelf het grootste cadeau!

Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten. Daarnaast kan ik je de gratis (en vrijblijvende) huidverzorgingsworkshop van harte aanbevelen!

Wil je meer informatie? Dan kun je via het contactformulier jouw belangstelling kenbaar maken. Je kunt natuurlijk ook mailen: info@praktijkalthea.com of bellen: 0228-592479 | 06 10 86 96 00.
Herbalife SKIN

Moet leidingwater gereinigd worden?

Hoe goed ontbijt jij?